eksamenstid

Eksamenstiden er fult igang, og bloggen blir da ikke prioritert først. En av tre eksamener er allerede unnagjort, og bestått! Så det er veldig deilig. Jeg tenker at bloggingen fremover blir litt slik som den har vært, eksamen er første prioritet nå. Noen små innlegg kan selvsagt komme når det passer seg, eller hvis jeg har noe å komme med. Akkurat nå har jeg akkurat laget deigen til de "sunne" kanelbollene mine, og venter på at deigen skal heves. Så blir det litt kos med kanelboller og farmen senere, har blitt såå glad i farmen at det nesten er litt flaut. Litt bilder fra den siste tiden. Det er mat det går i, og litt snapchatfilter. Jeg har faktisk spilt inn en mini- unboxing video, men har ikke hatt tid til å se gjennom den. Men hvis det ble noe brukbart der kommer det kanskje en liten video. 

Studerer du? Isåfall hva? :-) 

 

- Hedda

 

 

julen er her!Tidlig i november starter putti plutti pott forestillingene i Bodø, og i år, som alle andre år, er det starten av julen for meg. Det blir ikke ordentlig jul uten det! De siste årene har det vært jeg og søstrene mine som har dratt sammen, og i år var inget unntak. Vi var på forestillingen i går, og etter det var jeg invitert på en koselig kvelds hjemme hos mamma og pappa. Med julemusikk og pepperkaker steg bare julestemningen enda mer, jeg gleder meg sånn allerede! Jul er i tankene mine hele tiden, jeg elsker virkelig julen. I dag klarte jeg ikke lengre å gå forbi den søte jule-iskaffen som har kommet i butikkene. Noe jeg er glad for, siden den var supergod! Så denne blir jeg å sippe på frem til jul. Sånn egentlig er jeg ikke så veldig fan av å kjøpe alt av julesaker så lenge før jul, men noe er greit da, hihi. Tidligst november sier hvertfall jeg, men burde jo helst vente til desember da. Jeg tror ikke jeg skal bekymre meg for at julestemningen min forsvinner med det første uansett, for jeg er i full sving allerede. Kjenner jeg har vanskelig for å ikke skrive "kooos" og at jeg gleder meg i hver setning, så det er kanskje på tide å finne sengen (og heller drømme om jul). Så god natt til alle søte der ute! 

Hva tenker du om kjøp av juleprodukter? Kjøper du med en gang de kommer i butikkene eller er det første desember som gjelder? ♥

- Hedda 

 

 

julegavetips: bestie

oookei, jeg vet det kanskje er litt tidlig, men jeg klarer ikke å vente lengre! Selv om vinteren ikke er her enda klarer jeg ikke å slutte å tenke på jul. Derfor kommer årets første julegavetips-innlegg allerede nå. Det første er tips til venninnegaver! Jeg vet ikke med dere, men ettersom jeg ble eldre ble gavene færre. Istedenfor å gi gaver til mange venninner for en hundrelapp hver, begynte jeg å gi og få kun av de nærmeste. Dette gjorde umiddelbart at gavene ble litt dyrere, og mer personlige. Å kjøpe og å gi gaver til venninner må være noe av det aller koseligste. Gleder meg allerede! Så her er mine tips. selfiedeksel her ♥ fluffy genser her ♥ over knee boots her ♥ skjerf her ♥ øredobber her ♥ armbånd her ♥ bag her ♥ øyenbrynspenn her  lipgloss her  contourkit her  den første negelakken her  og den andre negelakken her 

For meg er alt dette gaver jeg hadde blitt veldig glad for! Kanskje ikke selfiedekselet, siden det er til feil type telefon. Men om det var til 7plus ville jeg definitivt ha kjøpt det. Genseren er bare så deilig, og blir litt mer pyntet om du bruker de fine over knee bootsene til. Elsker disse! Et skjerf er et must på denne tiden av året, og dette var et kupp! Øredobbene og armbåndet er superfine og enkle, love it. Bagen har jeg selv, bare i en litt annen modell og annet stoff. Men jeg likte kanskje denne her enda bedre. Øyenbrynspenn er noe alle trenger, men ikke alltid det gøyeste å kjøpe nytt selv. Derfor er det en super ting å få i gave. Lipglossen er min all time favorite, så myk og god og veldig fin i fargen. Et contourkit er alltid supert til vinteren, når sminken gjerne blir litt mer heavy, og dette fra anastasia gjør jobben sin bra. Negelakkene er i superfine nude farger, dere ser at det er det det går i her ja. 

Andre gaver som er fine kan være kremer, ansiktsmasker, duftlys - spating! En opplevelse er også fint, spabesøk, konsertbilett eller en tur på restaurant kanskje. Jeg skriver også alltid lange og personlige julekort til de jeg gir julegaver til, for det syns jeg er veldig koselig. 

Alt i innlegget er fra nelly, så husk å bruke rabattkoden min Y77L4N1, eller denne linken for å få 20% avslag på handelen din! 

Noe du likte? :-) 

- Hedda

 

 

allehelgensdag

Søndagen vår har gått til familiebesøk, med forskjellige betydninger. Jeg og min kjære var hjemme hos mamma og pappa og spiste middag, noe som såklart var koselig, og lenge siden sist! Senere bar turen til kirkegården med lys og blomster, både fint og trist på en gang. Det var i alle fall utrolig fint å se at så mange bruker denne dagen til minne om de døde, og at gravplassen var fylt med lys. 

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det er superkaldt ute nå, så litt kakao og boller var på sin plass når vi vendte snuten hjem! 

Håper alle har hatt en fin søndag og allehelgensdag ♥

- Hedda

 

 

sunne kanelboller

Som nevnt for noen dager siden lagde jeg og søsteren min sunne kanelboller, og filmet litt. Jeg lager så utrolig mange videoer som aldri publiseres fordi jeg syns de er lite interessante, har dårlig kvalitet, lys, lyd og så videre. Men jeg tenker at man må begynne en plass, og hvis jeg vil lage videoer må jeg faktisk begynne å publisere de også. Så jeg håper noen finner litt nytte av denne videoen som ble veldig halvveis, dårlig filmet og veldig dårlig lys :-):-) Kanelbollene ble faktisk veldig gode da, så de burde dere prøve! Let me know hvis du prøver ut oppskriften! og plis vær litt snille med meg

- Hedda

 

 

bursdag og bamsesykehus

For en time siden sjekket jeg klokken, og trodde den hadde bikket tolv. Klokken er enda ikke ni (okei nå er den ti over da, fordi jeg er treg), og det er så deilig! Kanskje litt uvant at tacoen allerede var inntatt for lengst når klokka var åtte, men da ble det plutselig litt mer tid til avslapning og kos. Tidligere i dag valgte jeg å delta på noe som heter bamsesykehus, som arrangeres en gang i året. Det går ut på at frivillige sykepleiestudenter fikser syke bamser, som barn kommer med. Jeg er utrolig glad for at jeg ble med på det, for det var virkelig en fin opplevelse. Mormoren min og søskenbarnet mitt kom også innom, noe som var superkoselig. Legger ved litt forskjellige bilder fra de siste dagene, ettersom jeg ikke har vært så aktiv #wopsi Første bildet er fra overnattingen av Thea  de to neste er fra torsdag da Mina hadde bursdag  de to første på nederste rad er fra bamsesykehuset, søskenbarnet mitt Tåran og bamsen hennes smurfeline  siste bildet er fra nå, kooser meg! 

Flere som har en rolig lørdagskveld? 

- Hedda 

 

 

cinnamon buns

Cozy time with my sister! Thea er på besøk i dag, og vi har laget sunne kanelboller. Jeg filmet hele prosessen, så om dere er interessert i oppskrift kommer det video på det i løpet av de neste dagene! Det har vært veldig godt å bare ta det med ro og fått prøvd ut en ny oppskrift, jeg syns de ble ganske gode også. Thea var kanskje hakket mer skeptisk, men hun spiste hvertfall en hel bolle. Det tyder på at det ikke var så ille, siden hun er superkresen. Nå begynner det å bli ganske sent allerede, så Thea skal sove her. Men før vi legger oss blir det litt farmen og tikka masala. Midt i blinken spør du meg! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Hva har du gjort i dag? ♥ 

- Hedda

november wishes

Nå er november allerede godt i gang, og jeg vil dele noen av mine tanker og ønsker for denne måneden. Jeg er veldig glad i denne tiden på året, når den fine høsten til slutt går over til vinter. Selv om jeg nyter høsten har jeg allerede mange tanker for julen, og har begynt å planlegge litt til det. November for meg er en måned med masse kos, og jeg gleder meg allerede til resten av denne måneden. 


Mine mål for november

Bli ferdig med julegaver, eller i alle fall planlegge hva jeg skal gi og hvem jeg skal gi til. Jeg og kjæresten skal også gi hverandre julekalender, og den må selvsagt være ferdig før desember starter. Jeg har allerede kjøpt inn noe, men har en god del igjen også! Det å sitte å pakke inn gaver, og også å kjøpe de inn, er noe av det koseligste jeg vet om. Så mye kos  ♥ 

Øve til eksamen, først og fremst praktisk eksamen som vi har denne måneden(!!). Men også de to andre, som kommer på løpende bånd. På praktisk eksamen er vi heldigvis to sammen om det, så der får vi pushet hverandre og kommet med tips til hverandre. For min del er det praktiske er lettere å huske, og mer gøy å øve på. Men jeg skal gjøre mitt beste for å prøve å stå på alle tre! 

Være flinkere med outfits, og andre varierte innlegg. Jeg synes det er så gøy og koselig å ha en blogg å holde litt på med. Det er jo veldig mye som skjer nå, spesielt med tanke på skole! Men jeg skal prøve å prioritere bloggen litt også. 

Kvalitetstid, både med venninner, kjæresten og familie. Litt alenetid er som regel godt, men det å bare være sammen med noen, uansett om man ikke gjør så mye, synes jeg er veldig fint. Det har blitt mye venninnetid i det siste, noe jeg er veldig glad for. Jeg vil også bruke resten av høsten på litt kos med familien. Kjæresten min har jeg heldigvis hjemme resten av november, etter han kommer hjem på fredag, så det blir fint. 

Ting jeg gleder meg til i november

Mina har bursdag, så det gleder jeg meg selvsagt til. Selve dagen hennes er i morgen, så jeg gleder meg til å kose meg litt sammen med henne da. Jeg tror også vi skal ta en liten feiring, og det er jo også alltids gøy. 

Bamsesykehus, vi skal pleie syke bamser på lørdag! Det er barn som kommer og har med seg bamsene sine, så det tror jeg blir veldig koselig. Jeg synes ting som dette er så koselig, og er glad for at vi får muligheter som dette. 

Jeg gleder meg til å få lagt nye vipper, og å fylle på leppene igjen. Jeg synes det er så godt å kunne gjøre ting for å føle meg selv vel, særlig nå når julen nærmer seg. Alltid deilig å føle seg litt ekstra fin! 

Farsdag, neste søndag er det farsdag! Jeg synes det er fint at vi har dager for å feire foreldrene våre. Jeg setter nok litt ekstra pris på slike dager nå som jeg har flyttet ut, så jeg håper på et koselig besøk da. 

Ting jeg ønsker for november 

Jeg ønsker at skolen skal gå bra. Jeg håper at oppgaven jeg holder på med snart blir ferdig, og ikke minst at eksamensøvinga går bra. Vi har jo flere forsøk på alle eksamene, men det hadde vært veldig fint å stå første gangen. Hvertfall på en av de. Helst alle. Haha! 

Jeg ønsker å sette av mer tid til fysisk aktivitet! Det har blitt lite trening i det siste, med alt annet som har skjedd. Været og den naturen er så nydelig nå, så jeg ønsker at det skal bli litt mer utnyttet. 

Jeg ønsker å være flinkere på kjøkkenet. Med dårlig tid, og en oppvaskmaskin som var ødelagt har den første tiden her gått til mye enkle løsninger. Jeg synes det er kjempegøy å øve meg på kjøkkenet, og å mestre ting der. Så det vil jeg absolutt bli flinkere på. Det blir kanskje ikke syv sorter kake til jul, men hvertfall et par håper jeg! 

Jeg ønsker at jeg skal være glad, og ha det bra. Å tenke positivt er så viktig, og jeg har alt tilrettelagt for at jeg skal ha det bra. Jeg vil bare nyte hver dag, og ha en super siste høst måned. 

Alle bildene i innlegget er hentet fra weheartit. 

Hva er dine planer for november? 

- Hedda

 


 

julebordsesong

Nå er det snart natta på snuppa her, etter en super dag. Jeg har kanskje shoppet littegrann mer enn planlagt i dag, men samtidig har jeg fått krysset mange ting av lista. Alltid deilig, og ja, jeg skriver alltid fysiske lister og krysser av. Det må til for at en så fjern sjel som meg skal huske noen ting som helst, haha! Alle mine venninner har dratt for en god stund siden, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å få kjæresten hjem igjen, og ha noen som er her hele tiden. Jeg setter selvsagt superstor pris på at vennene mine bruker mye tid her når jeg er alene! So blessed. 

Processed with VSCO with a5 preset

 Fra handlingen i dag fikk jeg blandt annet kjøpt meg noen nye heels, som er perfekte nå som julen nærmer seg. Jeg er veldig fornøyd med disse fra bianco, de er utrolig fine selvom de er ganske lave. Perfekt for de som ikke vil gå å sjangle på 15cm hæler på julebord (meg). Min fine og flinke bestevenninne Mina solgte disse til meg, så thankyou bestie! 

Har du begynt å tenke på jul allerede? Jeg gleder meg sånn! 

 

- Hedda

 


 

last days

Håper alle fine har hatt en super halloween! De siste dagene har gått i ett her, så bloggen har blitt litt nedprioritert. Jeg har hatt en fin halloweenfeiring med my girls, ble som vanlig ikke byen på meg, men det er sånn jeg liker det. Selve halloween ble feiret med skole og jobb i går, noe som var helt greit det også. 


girls ♥ angel and devil ♥ besties 

I dag har jeg endelig tid til å få gjort en del ærend, så Sara kommer og henter meg om ikke så alt for lenge. Jeg har også en stor oppgave jeg må prøve å komme i land med snart, så det kommer denne dagen til å gå til. Ikke så veldig spennende for dere, men sånn er det i dag. 

meg og Sara ♥ jeg karvet et gresskar for første gang ♥ pizzzaaa dagen derpå

 

Har du hatt en fin halloween? Hva kledde du deg ut som? :D

- Hedda

 

 

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016


Velkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemthits