new babies

Finally!! Nå slipper jeg å være iskald på beina. Jeg ble så glad da jeg endelig kunne hente disse etter skolen i dag! Dagen i dag har gått til det siste av Halloween forberedelser, og litt besøk. Sara har selvsagt vært med meg hele dagen, og ligger ved meg nå, og jeg tror vi begge er rimelig klare for å lukke øynene. Så god natt alle fininger <3 Feirer dere også Halloween i morgen, selv om det egentlig er på mandag?

- Hedda

roadtrip

Nå funker ikke nettet, så jeg blogger fra mobilen. Jeg og Sara sitter nydusjet i sofaen, begge med håndklær på hodet. Planen er å legge ansiktsmaske og kose oss litt, før vi må ta kvelden. Dagen i dag har gått til mye kjøring, da vi skulle hente noe på Fauske. Det ble mye surr og feilkjøring, men vi fant fram til slutt, og det er alltid koselig med en roadtrip! Dagene har gått i ett, så det blir litt mye oppramsing. Blogges bedre i morgen<3

Bildene er ikke tatt i dag. Jeg elsker forresten hvordan appen til blogg.no har blitt, kan ikke sammenlignes med før! Eller hva synes dere?

- Hedda

lately through my phone

Det er en god stund siden sist innlegg av denne typen, så det ble en del bilder! Jeg skulle egentlig poste dette innlegget før jobb, men det rakk jeg altså ikke. Men jeg fikk kjøpt meg nye sokker, så nå overlever jeg ca. 7 dager til uten å gå ned i kjelleren #lovelyf. Denne dagen har gått i ett, så jeg må bare få i meg litt mat før det er sengen igjen. Hva har du gjort i dag? 

Dette er de aller første bildene jeg tok på telefonen min! Koselig dag med Sara ♥

Kjæresten hadde bursdag, veeldig slitsom tur til Heggmotind, ser på mine favoritt youtubers, mat! 

fooodie

Påsetting av hår, kjæresten vant en bamse til meg ♥ selfie med charter Svein, og masse kos

Det er mat og selfies det går i si 

Enda mer mat, nye linser og litt snapchatfilter!


Her ser vi mye kvalitetstid med venner og med søsteren min ♥

 

- Hedda

 

 

sunlight

Det er en sliten Hedda som skriver til dere nå. Jeg kom hjem fra personalmøte for ikke så lenge siden, og burde egentlig legge meg snart. Jeg tror at jeg i det siste har fått kjenne veldig på at tiden ikke alltid strekker til, til alt jeg vil gjøre. Til tross for at jeg står opp tidlig og legger meg sent. Det er kanskje litt tidlig å tenke sånn, men det er nok bare en periode med litt mye akkurat nå.

Før jeg dro på personalmøte var jeg sammen med Mina, og endelig begynner brikkene til halloween å falle på plass! Vi har også endelig fått byttet dekk på bilen til kjæresten, så nå har jeg en ting mindre på lista. Jeg benyttet også muligheten når Mina var her til å skulle vaske klær, ettersom jeg ikke tør å gå ned i kjelleren alene pga. edderkopper. Meeen når vi skulle hente klærne igjen kom det to(!!!) store edderkopper. Needless to say, så ligger klærne der enda. Jeg er fri for sokker, og vurderer å heller kjøpe nye enn å gå ned dit igjen. Jeg håper bare jeg har nok truser til kjæresten kommer hjem igjen. Neida - SÅ ille er det ikke, haha.. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Noen bilder Mina knipset av meg i solen, mens vi ventet på dekkskifte. 

Er du redd for noe? Edderkopper? Wæ

 

- Hedda

 


 

uken som var #2

God mandag alle fine! Nå har jeg kommet hjem fra universitetet for en stund siden. Jeg tok faktisk buss idag, og syns egentlig det er veldig koselig å ta buss.  Jeg kommer nok til å fortsette å kjøre etter jeg har byttet til vinterdekk på bilen til August da. Eller kanskje kjøpe meg busskort. Får se! Jeg kom egentlig bare innom for å publisere et lite innlegg om uken som var, mens jeg venter på at Mina skal komme inn døren. Blogges senere ♥

ukens opptur: Tror ikke jeg har en bestemt opptur, men jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha fått brukt så mye tid på gode venner denne uken. Love u all<3

ukens nedtur: Det kommer alltid til å være ukens nedtur at kjæresten min drar, de ukene han reiser ut! Sånn er det bare. Savner han allerede jeg. 

ukens tanke: Det må egentlig ha vært på meg selv. Jeg har tenkt veldig mye på hva jeg vil, mine egne ønsker, og at jeg ikke må unnskylde meg for å være meg selv. Jeg har lenge latt være å gjøre ting jeg selv vil, eller har gjort ting fordi andre har forventet det. Dette av ulike grunner, men jeg har innsett at det ikke er verdt å leve slik. Jeg vil gjøre det jeg vil, og prøve på det jeg vil prøve ut, uten å bry meg om hva andre skulle mene om det. Uten å være redd for å feile. Litt rotete, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. 

Processed with VSCO with a5 preset

ukens produkt: Etter å ikke ha rørt pudder-contour kitet mitt fra anastasia på kanskje et halvt år(?), har jeg begynt å bruke det hver dag igjen. Nå bruker jeg det mest til øyensminken da, og er superfornøyd med det! 

ukens sang: Tears av Clear Bandit!! Jeg og Sara lå våken lenge i helgen og bare sang denne og lo masse. Savner helgen allerede når jeg tenker på det. 

ukens person: Sara<3 Som var så snill å sov her de to første nettene etter August reiste, og har vært masse sammen med meg. <3<3<3ukens cravings: Brødskive!!! Den de selger som er med gulrot i. Helst med prim. Var i lykkerus når jeg endelig fant brødet jeg letet etter, men hadde faktisk cravet det i flere uker. 

ukens wanties: Jeg har siklet på forskjellige liquid lipsticks i lyse nude/rosa farger fra mange forskjellige merker. Det finnes så mange fine, og jeg vil helst ha alle sammen!

ukens outfit:ukens melding: 1960: "Åpne linken for å aktivere Norsk Tipping App. Hvis lenken er inaktiv, restart telefonen og aktiver igjen." JA, jeg har lastet ned norsk tipping app på telefonen. Det er så gøy og så lite smart. Burde egentlig ha slettet den før jeg lastet den ned...:D

ukens lesestoff: Det har nok vært gruppeoppgaven vi holder på med nå! Den har blitt lest uttallige ganger for å lage en datasamling av det som sto i oppgaveteksten. 

ukens serie: Det må bli the vampire diaries, har prøvd å sett den serien mange ganger før men jeg har alltid sluttet. Men nå har jeg kommet ganske langt, og elsker den. Jeg så the originals rett før jeg begynte på tvd, kanskje litt feil rekkefølge da. Men hvis du skal se en - så må du se begge! 

ukens blogg/ yt-kanal: Eveline Karlsen! Jeg syns hun er så flink og fin, og lager mange fine videoer. 

Hvordan har din uke vært? Liker du denne typen innlegg? 

 

- Hedda 

 

 

dusty pink

Processed with VSCO with a5 preset

Tid for dagens antrekk! Det har begynt å bli sååå kaldt nå, klarte nesten ikke bla gjennom bildene på kameraet fordi det var så kaldt på fingrene. Jeg har kjørt Thea, søsteren min, hjem. Jeg har også fjernet sminken og spist kveldsmat, og kjenner at sengen venter på meg. Selv om jeg trives i eget selskap er jeg utrolig husredd og mørkredd, og alt mulig annet -redd. Så derfor blir jeg såå glad når jeg klarer å kose meg alene så sent på kvelden, og skal nyte det litt til, haha! Håper alle har hatt en fin dag 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Jakke er Sara sin fra bikbok// toppen er fra nelly// bukse fra dr.denim// sko fra converse// lommebok fra michael kors// deksel fra richmond and finch

 

Hva syns du om antrekket? God natt alle fine! 

- Hedda

 

 

 

 

sistertime

"Hvem bryr seg" snurrer på skjermen, og i sofaen ligger søsteren min under et teppe. Det er første gang hun er på besøk her jeg bor nå, så det er veldig koselig at hun ville bruke dagen sin med meg idag Jeg har egentlig bare hatt en veldig rolig helg med fine venner, og denne dagen blir nok mye av det samme. Vi har nettop spist mat fra subway, og skal nok bare slappe av resten av kvelden. Koooos

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Outfitpost kommer senere! Hva gjør du idag? 

 

- Hedda

 

 

bye bae

God kveld fra sofakroken, idag og! Jentekveld er det som skjer akkurat nå, så jeg har ikke tenkt til å skrive så alt for mye. Ellers så reiste min kjære ut igjen i dag. Så i den anledningen poster jeg noen bilder jeg tok av han her om dagen. Missu already babe

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

 

- Hedda

halloween preparing

Nå sitter jeg hjemme med mine besties, Sara og Mina. Vi har vært innom en del forskjellige butikker, ettersom at halloween nærmer seg. Hva vi skal kle oss ut som er enda ikke helt sikkert, men vi har enda ti dager igjen til dagen skal feires. Kjæresten min reiser ut igjen imorgen, så det blir nok bare avslapping og kos ikveld. Ellers så har vi filmet en del idag, mest bare tull, men jeg skal prøve å lage noe av det uansett. Kanskje til en ukesvlog. Før jeg skriver noe mer tørt og kjedelig her publiserer jeg bare dagens outfit!

Håper alle får en fin kveld ♡

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Caps fra new era, body fra nelly, bukse fra dr.denim, sko fra converse, klokke fra mbmj og armbånd presis ur og gull 

Husk å bruk rabattkoden Y77L4N1 eller denne linken om du skal handle på nelly, da blir jeg glad! 

- Hedda

 


 

stormen

Motivasjonen til å blogge steg en god del, etter å se at mange fler enn vanlig hadde klikket seg inn hit de siste dagene! Jeg la ut en instagrampost (@heddaegerdahl) for to dager siden, der jeg skrev at et nytt innlegg var ute. Jeg tror det er flere år siden sist jeg reklamerte for bloggen min på sosiale medier, faktisk. Det sier kanskje seg selv at lesertallene øker veldig da, men jeg syns det var gøy uansett. 

Akkurat nå sitter jeg godt planta i sofakroken, etter et koselig middagsbesøk hos moren til kjæresten min. Etter jeg har postet dette innlegget skal jeg se litt mer på gruppeoppgaven vi akkurat har fått. Jeg møtte gruppen min tidligere idag, hvor vi fant ut av hvordan vi skulle løse oppgaven. Så nå er det egentlig bare å sette igang! Jeg møtte de andre i gruppen på det fine biblioteket, stormen, som ligger med gåavstand unna hvor jeg bor. Jeg fikk også Karin til å knipse noen bilder av meg, så thank you Karin ♡ Jeg gleder meg egentlig mest til at kjæresten min skal komme hjem fra trening, for da skal vi spise jordbær og sjokolade. Også skal jeg legge ansiktsmaske. Kosekveld<33

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Bag fra day, kåpe fra only, rosa sløyfe fra lindex, støveletter fra nelly, og kjolen jeg har under som ikke vises er denne fra nelly! 

Husk å bruk rabattkoden Y77L4N1 eller denne linken om du skal handle på nelly, da blir jeg glad! Har du hatt en fin dag? Hope so ♡ 

- Hedda

 

 

fall outfit

Hei! Det begynner å bli lenge siden sist nå, men jeg har trengt å ta litt avstand fra alt, egentlig. Siden sist har jeg fått bruke en del tid på venner, som var veldig etterlengtet. Jeg har også fått nytt hår, såå deilig! Sara og Silje hjalp meg å sette på tape-extensions på fredag, og jeg ble superfornøyd. Akkurat nå sitter jeg bare og slapper av hjemme, med kjæresten og noen venner. Lader opp til en ny uke. Høsten er så fin nå, så jeg tok noen antrekksbilder i dag. Jeg elsker høsten, så jeg skal prøve å bli flinkere med outfits!


Processed with VSCO with a5 preset

Kåpe fra only, singlett fra zara, bukse fra nelly, sko fra michael kors, veske fra leowulff ♡ 

- Hedda

 

 

 

rosa måned

En ting som alltid har vært viktig for meg, er å kunne støtte ting som rosa sløyfe aksjonen. Jeg blir så glad når jeg ser at så mange engasjerer seg, og at man gir litt av sitt. Det trenger ikke å være mye, man får kjøpt sløyfene helt ned i 30kr. Samt kan man støtte innsamlingsaksjonene med akkurat hvor mye man ønsker, og har mulighet til å gi. Det syns jeg er utrolig fint, og blir alltid litt ekstra glad når jeg ser at noen bærer en rosa sløyfe i oktober. Eller støtter noe annet fint. Slike ting gjør meg så glad! 

Processed with VSCO with a5 preset


Årets rosa sløyfe, designet av Camilla Pihl. Du finner alle stedene du kan kjøpe denne sløyfen på bloggen hennes.  
Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe ♡ 

 

- Hedda

 

 

uken som var

Hei! Jeg har lenge hatt lyst til å starte med denne typen innlegg, så jeg prøver meg fram nå. Det kan hende at jeg endrer litt på hva jeg tar med fra uke til uke, vi får se! Håper dere liker denne typen innlegg. 

ukens opptur: Det har skjedd mye fint denne uken, men jeg må nok si at den største oppturen var når jeg fikk den nye iphonen min. Jeg hadde gått litt for lenge med en ganske så ødelagt telefon, kan man vel si! 

ukens nedtur: Jeg ble litt nedfor når jeg hadde hatt en super effektiv dag med masse vasking og rydding i leiligheten, og var veldig fornøyd med egen innsats. Også fant jeg senere ut at jeg hadde hatt obligatorisk oppmøte på skolen den dagen. Vi får nemlig ikke dra ut i praksis om vi har mer enn 11 timer fravær, men så mange timer var det heldigvis ikke jeg var borte. 

ukens sang: Jeg har faktisk ikke hørt så mye på musikk denne uken, men av en eller annen grunn har jeg gått rundt å nynnet (hylet) på I wanna dance with somebody. Den forsvinner ikke fra hodet mitt, tror kanskje kjæresten begynner å bli lei! 

ukens person: Kjæresten min ♥ Er så koselig å endelig bo sammen, og jeg koser meg sånn med han hver dag. So blessed  

ukens cravings: Jeg har lyst til å skrive cola zero og lasagne, men er vel kanskje det hver uke? Hahaha, har også hatt store cravings på hvetebakst #fitspo

ukens wanties: Nye uggs! Det er vel egentlig enda litt tidlig, men jeg er SÅ kald hele tiden. Trenger virkelig noen varmere klær, haha. Jeg la ut bilde av mange av mine wanties i mitt forrige innlegg, sammen med en rabattkode på nelly. 

ukens serie: Jeg ser på litt forskjellig, men må kanskje si prison break! Jeg og kjæresten min har begynt på nytt med den nå, elsker den serien. 

ukens produkt: Må nok svare fargelinsene mine her. De er kanskje ikke så typisk for denne kategorien, men de må bare nevnes. Føler meg så fin med de på 

ukens outfit: Har vært dårlig med outfitbilder denne uken. Men jeg velger å ikke fjerne kategorien slik at jeg får litt press på meg til å ta outfitbilder til neste uke, hihi 0:)

ukens melding: Mamma: Hei :-) Mobiltelefonen e kommet. 

ukens kommentar: Tror jeg kommer til å bytte litt på hva denne kategorien betyr, men denne uken blir det kommentar fra meg. Etter jeg og Sara hadde vært og spist så skulle hun rygge ut av parkeringen, men så sa hun at hun måtte kjøre litt i førstegiret før bilen ville rygge. Da presterte jeg å spørre om hun ikke bare kunne rygge litt i førstegiret.. Litt for lenge siden jeg har kjørt girbil ja! 

 

Liker du slike innlegg? Noen kategorier du savnet? :-)

 

- Hedda

 

 

 

nelly wanties

Jeg, som resten av alle unge jenter i Norge, er en nellyholic! Jeg tror det er lite som slår litt trøsteshopping, å få gaver i posten og å klikke hjem noe fint på en søndagskveld. Jeg er hvertfall inne der å ser litt oftere enn jeg burde, haha! Såå hvorfor ikke vise dere det jeg har siklet mest på i det siste. Here we goo

Fine men samtidig behagelige høstklær, og et søtt og enkelt kjede.

Som dere kanskje har fått med dere elsker jeg alt av lyse rosa, mauve og nude farger! Får bare ikke nok av det, og den søte nøkkelringen må jeg faktisk ha. So cute!

+ enda litt fler fine høstklær ❤ De høye bootsene er forresten på 50% avslag nå, så der kan det gjøres et kupp!

Hvis du ikke har handlet på Nelly før får du 15% avslag ved å bruke denne linken eller ved å bruke koden Y77L4N1. Du kan eventuelt bestille med en ny e-post for å få rabatten! Enjoy ❤

- Hedda

lappen!

I går hadde jeg studiedag, ingen jobb og egentlig ingen store planer. Dagen endret seg fort når jeg fikk vite at Sara endelig hadde fått lappen! Vi har alltid sett så utrolig mye frem til dagen vi begge hadde lappen, så jeg er så glad for at det endelig skjedde nå. Når jeg bestod oppkjøringen tok Sara meg med ut å spiste, så tradisjonen tro gjorde jeg det samme i går. Resten av dagen kjørte vi bare rundt, kjøpte godteri og slappet av med flere venninner. En helt super start på helgen ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hva skal dere i helgen? 

 

- Hedda

 

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016


Velkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemthits