new phone

Hei babes! Gjett hva jeg fikk idag da!!

SÅ utrolig etterlengtet!! Endelig ny telefon, det trengte jeg virkelig. Har gått rundt med en knust og ødelagt 5s alt for lenge nå, så å få en splitter ny 7plus var fantastisk. Materiell lykke på sitt fineste, hehe. Jeg kjøpte også et veldig fint deksel til den idag, men det får jeg heller vise senere.

Sååå glad nå! God natt alle fine<3

- Hedda

adidas nmd

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Den herlige følelsen når du endelig får tak i noe du har letet etter lenge ♥  Forelsket i disse, fargen er såå fin! Det er alltid fint med nye sneakers, særlig siden jeg klarte å missfarge mine hvite roshe ones i vaskemaskinen.. Hva syns du? 

 

- Hedda

 

tirsdag

 Frokosten min idag, sååå godt! Nå har jeg har akkurat spist litt middag, også bærer det snart på jobb. Jeg ville bare stikke innom en liten tur for å si hei først. I går la jeg ut en liten vlog, så gjerne skjekk den ut i innlegget under! Dere som har fulgt litt med her en stund vet at jeg har vært mye plaget med å laste opp videoer tidligere. Derfor er det så deilig å kunne starte på nytt, med en ny mac. Forhåpentligvis blir det flere videoer framover. 


Hvordan videoer syns du det er gøy å se på? Noe som hadde vært morsomt å se meg filme? 

- Hedda

 

 

"eeh"

Nåå er videoen her! En liten vlog fra lørdag, raskt satt sammen. Jeg har alltid likt å lage videoer og slikt, men jeg har ikke helt satt meg inn i nye imovie. Så dette var mest en liten tester. Håper allikevel dere syns videoer er gøy! Lover bedre film, klipp og mindre "eeh" neste gang - haha.  

 

Har du en YouTube kanal du vil jeg skal sjekke ut? :-)

- Hedda

 

 

 

yesterday

Jeg har hatt tidenes mest laazye søndag idag, så nå er batteriene ladet godt opp for en ny uke på skolebenken! I går var jeg ute å spiste med min bestis Mina, vi prøvde ut en plass som heter Gatsby. De hadde veldig god mat der, gleder meg allerede til å dra dit igjen! Jeg vlogget faktisk en del igår, så hvis dere vil se mer fra gårsdagen er det bare å følge med, skal prøve å få den klar så snart som mulig. Men nå er det natt her, håper alle har hatt en fin helg ♥

- Hedda 

 

 

offshore


I dag reiste kjæresten min ut igjen. Det er alltid litt kjipt, men jeg tror at vi bare har godt av å savne hverandre i blant egentlig. Denne gangen tror jeg det skal gå veldig fint, ettersom det skjer mye spennende når han kommer hjem igjen. Da har jeg noe å se fram til! Det føles alltid litt tomt når jeg setter han av på flyplassen, men heldigvis har jeg gjort noe hele tiden, og fått tankene på andre ting. Blant annet har jeg og pappa har laget lasagne, som er det beste jeg vet. Tror faktisk jeg skal gå å ta meg litt mer snart, hehe. 

Jeg gleder meg veldig til tiden jeg har i vente, og jeg eelsker høsten, smiler bare av tanken på det. I første omgang gleder jeg meg til helgen, selvom jeg skal jobbe så skal jeg klare å få presset inn en del andre ting og. Men nå må jeg nesten gå å ta meg litt mer lasagne, siden jeg fristet meg selv med å skrive dette innlegget :-):-) 

Flere som har noen nære som jobber offshore? 

- Hedda

 
 

in love with my new jacket

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Jakken er fra CarliBybelxMissguided! 

- Hedda

 

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Juli 2016 » Juni 2016


Velkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemthits