romeo and julietGårsdagen var en av de fineste dagene på lenge. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så frisk og bra! Det var så deilig, så da ble det en liten bytur med kjæresten bare for å gjøre noe. Senere var det tid for en danseforestilling av Romeo og Julie, noe som var utrolig fint. Jeg er så takknemlig for dager som denne❣️ 

Processed with VSCO with a5 preset 

Hedda

 

 

expectations

God kveld! Som jeg koser meg nå, jeg er så glad for at jeg foretrekker brus og tvkos framfor å drikke meg dritings. Jeg har det bare så mye bedre sånn. I dag har vært en rolig dag, pappa har bursdag og jeg har bare slappet av med familien. Jeg har også koset meg litt med sminke, det elsker jeg med lørdager. Jeg har endelig fått påfyll av mine favorittfargelinser, og jeg føler meg bare såå fin med de på. Det er ekstra gøy å eksperimentere litt med sminke da. Alltid deilig med et lite selvtillitsboost! 

Videre i kveld skal jeg bare fortsette å slappe av med x antalls glass cola zero, serier og litt oppgavelesing. Håper alle har en fin lørdag, uansett om det er inne foran tven eller ute på fylla 😄 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

                                                                                      Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

                                         "I've always loved the idea of not being what people expect me to be."

 

Hedda 

 

 

cirkus cirkör

Processed with VSCO with a5 preset
Det er utrolig hvor annerledes en dag kan føles når den er på vei til å avslutte, i forhold til tidligere på dagen. I formiddag var alt bare ganske tungt egentlig, og jeg hadde null planer om å bevege meg ut av sengen eller å røre verken hår eller sminke. Men så kom mamma da, med noen biletter til en forestilling hun ikke kunne dra på. Så da var det bare å begynne å ordne seg, og ta med søstrene mine på et spennende show. Det var selvsagt bare mennesker vi så på, hvis noen skulle bli bekymret av overskriften!  Det er så herlig å bare forsvinne litt fra alt av hverdag og tanker for en liten stund, det setter jeg virkelig pris på med forestillinger. Vi klarte selvsagt å komme for sent, så vi måtte vente med å få lov til å gå inn. For de som kjenner meg er dette bare for typisk meg... Jeg fikk i alle fall en super kveld med søstrene mine. Det er alltid så god stemning etter forestillinger, idag etterfulgt av singalong i bilen og avsluttet med første episode av paradise, morsomt! Hva har du gjort i kveld? 

 

Hedda

 


 

sundaygirl


God søndag alle fine!! Søndag er for mange kjent som en kjedelig, eller dårlig dag - men ikke her i huset! Søndager er for min del en favoritt, ingen skole eller jobb, og dermed tid til alt annet. Alle småtingene som har samlet seg opp gjennom uken hadde aldri blitt gjennomført uten en god søndag.  Dagen her startet allerede for en god del timer siden, så seriekos er allerede krysset av på listen.Jeg fikk unnagjort en god del av rydding og vasking i går før jobb, så nå er det i hovedsak sengen som skal skiftes på. Jeg skal også ta en god dusj og lese litt, før jeg senere skal trene og ta sol med kjæresten min.  Jeg burde kanskje vaske sminkekostene mine også, har heldigvis god tid til alt! God oppramsing i dag<3  Nå venter dusjen på meg, håper alle får en fin søndag! 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Koseklær og hotel cæsar, littt for god illustrasjon av meg i søndagsmood! Til tross for at bildene ble tatt i går. I dag har ansiktsmasker førsteprio på ansiktet mitt, ikke sminke. 😇  Har du en favorittdag? Søndager er min, hihi 

 

Hedda

 

 

spennende tider i vente

Lenge siden sist! Er vel slik de fleste innleggene her starter, men det får bare være. Nå og i tiden fremover er det mye spennende som skjer i livet mitt, og da vil jeg gjerne ha en mulighet til å kunne dele tanker, bilder og videoer om det. Derfor skriver jeg her igjen. Jeg er jo egentlig veldig glad i den lille bloggen min! Jeg skal blant annet flytte bort for å ha praksis, og litt andre ting som jeg vil vente litt med å fortelle.

Akkurat nå er planene at jeg skal kjøre til hytta om et par timer med familien min, bortsett fra min ene søster som jeg kjørte på flyplassen tidligere. Søstrene mine har vinterferie, så da passer det bra med litt hyttekos. Alt for lenge siden sist! Så nå skal jeg prøve å flette håret, så jeg slipper å røre det de neste par dagene. Gleder meg til å hoppe i ullundertøyet og spille spill når vi kommer frem. Jeg slenger med noen bilder fra dagen min så langt, jeg har ikke kommet i vane med å ta med kameraet enda, men det kommer seg.  

Hva skal dere i helgen? :-) 

 

Hedda

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Velkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemthits