hits

for meg selv


Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom en liten tur og si hei, lenge siden sist! 

Hver gang jeg logger meg inn på blogg.no blir jeg sentimental og tenker at NÅ! Nå vil jeg virkelig begynne å blogge igjen. Jeg vet ikke om det er det som skjer akkurat nå, men jeg kjenner at jeg har savnet å la fingrene flyte over tastaturet for å skrive noen ord samtidig som jeg får tenkt og reflektert over det jeg skal dele.

Siden sist jeg var innom her har jeg klart å utfordre meg selv litt mer når det kommer til youtube. Det er jo noe, som på lik linje med blogging, har vært noe jeg har elsket helt siden jeg visste at det fantes. Men både blogg og youtube har også lenge, og kanskje fortsatt, vært noe forbundet med usikkerhet, og redsel for latterliggjøring eller ubehagelige situasjoner. Jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg la ned hele bloggen fordi klassekamerater dro opp bloggen på skolen for eksempel. Nå er et av mine største mål her i livet å kontinuerlig jobbe med meg selv, utvikle meg selv og utfordre meg selv. Jeg vil gjøre det som jeg har lyst til å gjøre! Derfor har jeg endelig begynt å publisere litt fler av de mange videoene jeg bruker tiden min på å filme. Jeg tenkte nå i første omgang at jeg kunne dele disse videoene her. Men jeg kjenner det frister veldig å komme med noen innlegg iblant også. Jeg tror jeg syns det er skummelt fordi jeg forbinder blogg med "nå skal jeg bli kjent og få tusenvis av lesere" - men egentlig er blogg noe som alltid har vært for meg selv. Noe jeg har gjort fordi jeg har likt det så godt. Jeg vil ikke engang promotere for dette noen plass. Ikke enda hvertfall. Hvis jeg faktisk begynner å blogge igjen så må jeg jo kanskje det, men akkurat nå er det bare meg og macen. Meg og bloggen. Som en offentlig liten dagbok der jeg kan logge inn akkurat når jeg føler for det. Kanskje snakkes vi igjen om et år og kanskje allerede i morgen. Ikke vet jeg, men jeg føler på en indre ro og glede over å sitte her med bloggen foran meg igjen. Hvor merkelig det enn høres ut så er det bare akkurat det jeg føler akkurat nå. 

Jeg tror jeg skal runde av nå, før jeg begynner å skrive enda mer om hva jeg føler og tenker om hva jeg gjør og ikke gjør. Så snakkes vi kanskje, og kanskje ikke. Hei hvis du leser dette forresten! Jeg ser dere som følger med litt her og der, og syns det er veldig koselig. 

 

- Hedda 

 

 

4 kommentarer

Merethe Høili Johansen

24.02.2018 kl.19:21

Føler det veldig likt! Har nettopp begynt å blogge igjen etter en lang nødvendig pause. Denne gangen passer jeg på å skrive for meg selv og ikke alle andre sine forventninger og press. Det er veldig godt å skrive igjen! Heier på deg og håper du skriver mer igjen snart :D Men hvis ikke så er det greit også, ta ting i ditt tempo <3

Hedda Egerdahl

25.02.2018 kl.11:05

Merethe Høili Johansen: tusen takk for en fin kommentar! Heier på deg også <3

ingerslilleverden.blogg.no

24.02.2018 kl.20:29

Akkurat tilbake etter en lang pause jeg også.... Klarer liksom ikke legge bloggen helt ned... Youtube har jeg ikke vært innom, sikkert like greit :)

Ps: Elsker treningstoppen din!

Hedda Egerdahl

25.02.2018 kl.11:05

ingerslilleverden.blogg.no: tusen takk!

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt
♡ Design av Tonjemt ♡