spennende tider i vente


Lenge siden sist! Er vel slik de fleste innleggene her starter, men det får bare være. Nå og i tiden fremover er det mye spennende som skjer i livet mitt, og da vil jeg gjerne ha en mulighet til å kunne dele tanker, bilder og videoer om det. Derfor skriver jeg her igjen. Jeg er jo egentlig veldig glad i den lille bloggen min! Jeg skal blant annet flytte bort for å ha praksis, og litt andre ting som jeg vil vente litt med å fortelle.

Akkurat nå er planene at jeg skal kjøre til hytta om et par timer med familien min, bortsett fra min ene søster som jeg kjørte på flyplassen tidligere. Søstrene mine har vinterferie, så da passer det bra med litt hyttekos. Alt for lenge siden sist! Så nå skal jeg prøve å flette håret, så jeg slipper å røre det de neste par dagene. Gleder meg til å hoppe i ullundertøyet og spille spill når vi kommer frem. Jeg slenger med noen bilder fra dagen min så langt, jeg har ikke kommet i vane med å ta med kameraet enda, men det kommer seg.  

Hva skal dere i helgen? :-) 

 

Hedda

 

 

5 kommentarer

Victoria Larsen

03.03.2017 kl.14:45

Så hyggelig! Jeg håper du får en fin fredag :-)

Sandra Marie

03.03.2017 kl.19:02

slappe av :-)

Becca Alexandra

06.03.2017 kl.13:35

Så herlig :D

Siri Kolstad

07.03.2017 kl.20:58

Første gang jeg besøker bloggen din! men likte innlegget veldig godt :) Jeg studerer også sykepleie (kjente igjen bøkene, hihi), så der har vi iallefall en ting til felles <3

Hedda Egerdahl

12.03.2017 kl.12:36

Siri Kolstad: Åå, så hyggelig! Gøy å høre at det er noen i samme båt <3

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡