julegavetips: bestie


oookei, jeg vet det kanskje er litt tidlig, men jeg klarer ikke å vente lengre! Selv om vinteren ikke er her enda klarer jeg ikke å slutte å tenke på jul. Derfor kommer årets første julegavetips-innlegg allerede nå. Det første er tips til venninnegaver! Jeg vet ikke med dere, men ettersom jeg ble eldre ble gavene færre. Istedenfor å gi gaver til mange venninner for en hundrelapp hver, begynte jeg å gi og få kun av de nærmeste. Dette gjorde umiddelbart at gavene ble litt dyrere, og mer personlige. Å kjøpe og å gi gaver til venninner må være noe av det aller koseligste. Gleder meg allerede! Så her er mine tips. selfiedeksel her ♥ fluffy genser her ♥ over knee boots her ♥ skjerf her ♥ øredobber her ♥ armbånd her ♥ bag her ♥ øyenbrynspenn her  lipgloss her  contourkit her  den første negelakken her  og den andre negelakken her 

For meg er alt dette gaver jeg hadde blitt veldig glad for! Kanskje ikke selfiedekselet, siden det er til feil type telefon. Men om det var til 7plus ville jeg definitivt ha kjøpt det. Genseren er bare så deilig, og blir litt mer pyntet om du bruker de fine over knee bootsene til. Elsker disse! Et skjerf er et must på denne tiden av året, og dette var et kupp! Øredobbene og armbåndet er superfine og enkle, love it. Bagen har jeg selv, bare i en litt annen modell og annet stoff. Men jeg likte kanskje denne her enda bedre. Øyenbrynspenn er noe alle trenger, men ikke alltid det gøyeste å kjøpe nytt selv. Derfor er det en super ting å få i gave. Lipglossen er min all time favorite, så myk og god og veldig fin i fargen. Et contourkit er alltid supert til vinteren, når sminken gjerne blir litt mer heavy, og dette fra anastasia gjør jobben sin bra. Negelakkene er i superfine nude farger, dere ser at det er det det går i her ja. 

Andre gaver som er fine kan være kremer, ansiktsmasker, duftlys - spating! En opplevelse er også fint, spabesøk, konsertbilett eller en tur på restaurant kanskje. Jeg skriver også alltid lange og personlige julekort til de jeg gir julegaver til, for det syns jeg er veldig koselig. 

Alt i innlegget er fra nelly, så husk å bruke rabattkoden min Y77L4N1, eller denne linken for å få 20% avslag på handelen din! 

Noe du likte? :-) 

- Hedda

 

 

7 kommentarer

Eline

07.11.2016 kl.21:24

Så mye fint! :)

Victoria Larsen

07.11.2016 kl.21:24

Så mye fint!

Christina Lægreid

07.11.2016 kl.21:29

Elsker å ta turen innom bloggen din! <3 You go girl! :D

lisarorvik

07.11.2016 kl.22:24

Mye fint, kjempe bra tips :) (Har en stor giveaway konkurranse, til en verdi på over 1000kr. Bli gjerne med)

Leah Isabell V

09.11.2016 kl.09:21

Kjempe fine tips :D Likte vesken skikkelig godt, den var fin!

RisRosOgKlaging

09.11.2016 kl.16:51

Veldig flotte tips. Jeg liker selv å lage julegavene, men det er nok dem som er litt oppi årene som blir mest gald og setter pris på det.

Håper du får en kjempeflott kveld!

05.12.2016 kl.19:34

koden din funker ikke lengre :((

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡