november wishes


Nå er november allerede godt i gang, og jeg vil dele noen av mine tanker og ønsker for denne måneden. Jeg er veldig glad i denne tiden på året, når den fine høsten til slutt går over til vinter. Selv om jeg nyter høsten har jeg allerede mange tanker for julen, og har begynt å planlegge litt til det. November for meg er en måned med masse kos, og jeg gleder meg allerede til resten av denne måneden. 


Mine mål for november

Bli ferdig med julegaver, eller i alle fall planlegge hva jeg skal gi og hvem jeg skal gi til. Jeg og kjæresten skal også gi hverandre julekalender, og den må selvsagt være ferdig før desember starter. Jeg har allerede kjøpt inn noe, men har en god del igjen også! Det å sitte å pakke inn gaver, og også å kjøpe de inn, er noe av det koseligste jeg vet om. Så mye kos  ♥ 

Øve til eksamen, først og fremst praktisk eksamen som vi har denne måneden(!!). Men også de to andre, som kommer på løpende bånd. På praktisk eksamen er vi heldigvis to sammen om det, så der får vi pushet hverandre og kommet med tips til hverandre. For min del er det praktiske er lettere å huske, og mer gøy å øve på. Men jeg skal gjøre mitt beste for å prøve å stå på alle tre! 

Være flinkere med outfits, og andre varierte innlegg. Jeg synes det er så gøy og koselig å ha en blogg å holde litt på med. Det er jo veldig mye som skjer nå, spesielt med tanke på skole! Men jeg skal prøve å prioritere bloggen litt også. 

Kvalitetstid, både med venninner, kjæresten og familie. Litt alenetid er som regel godt, men det å bare være sammen med noen, uansett om man ikke gjør så mye, synes jeg er veldig fint. Det har blitt mye venninnetid i det siste, noe jeg er veldig glad for. Jeg vil også bruke resten av høsten på litt kos med familien. Kjæresten min har jeg heldigvis hjemme resten av november, etter han kommer hjem på fredag, så det blir fint. 

Ting jeg gleder meg til i november

Mina har bursdag, så det gleder jeg meg selvsagt til. Selve dagen hennes er i morgen, så jeg gleder meg til å kose meg litt sammen med henne da. Jeg tror også vi skal ta en liten feiring, og det er jo også alltids gøy. 

Bamsesykehus, vi skal pleie syke bamser på lørdag! Det er barn som kommer og har med seg bamsene sine, så det tror jeg blir veldig koselig. Jeg synes ting som dette er så koselig, og er glad for at vi får muligheter som dette. 

Jeg gleder meg til å få lagt nye vipper, og å fylle på leppene igjen. Jeg synes det er så godt å kunne gjøre ting for å føle meg selv vel, særlig nå når julen nærmer seg. Alltid deilig å føle seg litt ekstra fin! 

Farsdag, neste søndag er det farsdag! Jeg synes det er fint at vi har dager for å feire foreldrene våre. Jeg setter nok litt ekstra pris på slike dager nå som jeg har flyttet ut, så jeg håper på et koselig besøk da. 

Ting jeg ønsker for november 

Jeg ønsker at skolen skal gå bra. Jeg håper at oppgaven jeg holder på med snart blir ferdig, og ikke minst at eksamensøvinga går bra. Vi har jo flere forsøk på alle eksamene, men det hadde vært veldig fint å stå første gangen. Hvertfall på en av de. Helst alle. Haha! 

Jeg ønsker å sette av mer tid til fysisk aktivitet! Det har blitt lite trening i det siste, med alt annet som har skjedd. Været og den naturen er så nydelig nå, så jeg ønsker at det skal bli litt mer utnyttet. 

Jeg ønsker å være flinkere på kjøkkenet. Med dårlig tid, og en oppvaskmaskin som var ødelagt har den første tiden her gått til mye enkle løsninger. Jeg synes det er kjempegøy å øve meg på kjøkkenet, og å mestre ting der. Så det vil jeg absolutt bli flinkere på. Det blir kanskje ikke syv sorter kake til jul, men hvertfall et par håper jeg! 

Jeg ønsker at jeg skal være glad, og ha det bra. Å tenke positivt er så viktig, og jeg har alt tilrettelagt for at jeg skal ha det bra. Jeg vil bare nyte hver dag, og ha en super siste høst måned. 

Alle bildene i innlegget er hentet fra weheartit. 

Hva er dine planer for november? 

- Hedda

 


 

5 kommentarer

Victoria Larsen

02.11.2016 kl.14:55

Så utrolig fint innlegg! :)

Hedda Egerdahl

02.11.2016 kl.21:16

Victoria Larsen: Tusen takk :D

RisRosOgKlaging

02.11.2016 kl.16:44

Flott blogginnlegg! Veldig kjekt å lese, ikke noe dum idé å lage seg en slags plan for måneden :-)

Håper du får en fin ettermiddag! :-)

Hedda Egerdahl

02.11.2016 kl.21:17

RisRosOgKlaging: Tusen takk! Du og :D

Flisan

03.11.2016 kl.16:53

Härliga bilder D

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡