uken som var #2


God mandag alle fine! Nå har jeg kommet hjem fra universitetet for en stund siden. Jeg tok faktisk buss idag, og syns egentlig det er veldig koselig å ta buss.  Jeg kommer nok til å fortsette å kjøre etter jeg har byttet til vinterdekk på bilen til August da. Eller kanskje kjøpe meg busskort. Får se! Jeg kom egentlig bare innom for å publisere et lite innlegg om uken som var, mens jeg venter på at Mina skal komme inn døren. Blogges senere ♥

ukens opptur: Tror ikke jeg har en bestemt opptur, men jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha fått brukt så mye tid på gode venner denne uken. Love u all<3

ukens nedtur: Det kommer alltid til å være ukens nedtur at kjæresten min drar, de ukene han reiser ut! Sånn er det bare. Savner han allerede jeg. 

ukens tanke: Det må egentlig ha vært på meg selv. Jeg har tenkt veldig mye på hva jeg vil, mine egne ønsker, og at jeg ikke må unnskylde meg for å være meg selv. Jeg har lenge latt være å gjøre ting jeg selv vil, eller har gjort ting fordi andre har forventet det. Dette av ulike grunner, men jeg har innsett at det ikke er verdt å leve slik. Jeg vil gjøre det jeg vil, og prøve på det jeg vil prøve ut, uten å bry meg om hva andre skulle mene om det. Uten å være redd for å feile. Litt rotete, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. 

Processed with VSCO with a5 preset

ukens produkt: Etter å ikke ha rørt pudder-contour kitet mitt fra anastasia på kanskje et halvt år(?), har jeg begynt å bruke det hver dag igjen. Nå bruker jeg det mest til øyensminken da, og er superfornøyd med det! 

ukens sang: Tears av Clear Bandit!! Jeg og Sara lå våken lenge i helgen og bare sang denne og lo masse. Savner helgen allerede når jeg tenker på det. 

ukens person: Sara<3 Som var så snill å sov her de to første nettene etter August reiste, og har vært masse sammen med meg. <3<3<3ukens cravings: Brødskive!!! Den de selger som er med gulrot i. Helst med prim. Var i lykkerus når jeg endelig fant brødet jeg letet etter, men hadde faktisk cravet det i flere uker. 

ukens wanties: Jeg har siklet på forskjellige liquid lipsticks i lyse nude/rosa farger fra mange forskjellige merker. Det finnes så mange fine, og jeg vil helst ha alle sammen!

ukens outfit:ukens melding: 1960: "Åpne linken for å aktivere Norsk Tipping App. Hvis lenken er inaktiv, restart telefonen og aktiver igjen." JA, jeg har lastet ned norsk tipping app på telefonen. Det er så gøy og så lite smart. Burde egentlig ha slettet den før jeg lastet den ned...:D

ukens lesestoff: Det har nok vært gruppeoppgaven vi holder på med nå! Den har blitt lest uttallige ganger for å lage en datasamling av det som sto i oppgaveteksten. 

ukens serie: Det må bli the vampire diaries, har prøvd å sett den serien mange ganger før men jeg har alltid sluttet. Men nå har jeg kommet ganske langt, og elsker den. Jeg så the originals rett før jeg begynte på tvd, kanskje litt feil rekkefølge da. Men hvis du skal se en - så må du se begge! 

ukens blogg/ yt-kanal: Eveline Karlsen! Jeg syns hun er så flink og fin, og lager mange fine videoer. 

Hvordan har din uke vært? Liker du denne typen innlegg? 

 

- Hedda 

 

 

Én kommentar

Leah Isabell V

24.10.2016 kl.20:45

Det virker som du har hatt en fin uke alt i alt! Skjønner at det er kjipt når kjæresten drar, men så er det jo så godt når han kommer tilbake igjen ikke sant? :D Den rosa bomber jakken var kjempe fin forresten!

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Hedda Egerdahl og er ei 19 år gammel jente som bor i Bodø.

For kontakt:
hedda.egerdahl@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡